Основи споживчих знань. Обираємо культуру здорового споживання [Текст] : посібник для 7 класу закладів загальної середньої освіти / Л. Я. Криховець-Хом’як, О. В. Сампара, Л. І. Чарторинська, І. М. Миколів
Publication: Тернопіль : Астон, 2020Description: 144 с. : іл. ; 246 мм.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-308-804-4.Серія: Шкільна бібліотекаРозділ знань: Навчальне виданняУДК: 366(072)Bibliography: бібліографія 295 с. (24 джерела).Анотація:Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Школа № 7 | 366(072)/О-75 (Browse shelf(Opens below)) | Available | п-103-1 | |
![]() |
Школа № 7 | 366(072)/О-75 (Browse shelf(Opens below)) | Available | п-103-2 | |
![]() |
Школа № 7 | 366(072)/О-75 (Browse shelf(Opens below)) | Available | п-103-3 | |
![]() |
Школа № 7 | 366(072)/О-75 (Browse shelf(Opens below)) | Available | п-103-4 | |
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-5 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-6 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-7 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-8 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-9 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-10 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-11 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-12 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-13 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-14 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-15 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-16 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-17 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-18 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-19 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-20 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-21 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-22 | ||
![]() |
Школа № 7 | Available | п-103-23 |
бібліографія 295 с. (24 джерела)
Вступне слово 4
У чому суть? Культура споживання 5
Рухайтеся далі. Виникнення споживчих рухів 14
Ви молоток чи цвях? Портрет сучасного споживача 20
Етика, етикет чи етикетка? Джерела інформації 28
Вибираєте ви чи вас? Реклама, маніпуляції 41
На рівні очей: як змушують нас купувати непотрібне 48
Смачно? Корисно? Чи як? Харчові добавки, критерії вибору харчових продуктів 60
Шкідлива чистота. Альтернатива вибору 69
Всього вдосталь? Стиль життя, доступні ресурси 79
Віртуально чи реально: у пошуках істини грошей 85
Важлива інформація для виробників чи феномен поведінки споживачів 97
Приєднуйтеся до культури zero waste 108
Правовий портфель. А що там? 117
Прикінцеві положення: вчіться жити, обираючи культуру відповідального споживання 125
Додатки 134
Використані джерела 141
Головною рисою сучасної цивілізації є масове споживацтво, яке має згубні наслідки для здоров’я людини та збереження природи. У посібнику запропоновано шляхи, як зменшити його. У ньому викладено основи споживчих знань. Прочитавши посібник, ви ознайомитесь із цікавими фактами про виникнення споживчих рухів, про вичерпність доступних на сьогодні ресурсів; зумієте зобразити портрет сучасного споживача; пізнаєте, які існують джерела необхідної для споживача інформації; дізнаєтеся про «шкідливу» чистоту, про критерії вибору харчових продуктів; приєднаєтеся до культури zero waste; осилите правовий портфель споживача тощо.
There are no comments on this title.